Zanger-Rein en begeleidingsband - Zanger-Rein
666
post-template-default,single,single-post,postid-666,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Zanger-Rein en begeleidingsband

Zanger-Rein en begeleidingsband

Eindelijk is het dan zover, en kan ik iedereen melden dat mijn nieuwe band gevormd is, en dat we de eerste oefensessie hebben gehad. Zondag 12 juni was de eerste kennismaking van alle jongens bij elkaar, en dan is het altijd afwachten of de klik er ook is. Die was er zeker, en toen ik vroeg ff een bakkie te gaan drinken, om wat door bespreken waren het de mannen die zijden”we komen hier om te spelen, en niet om te ouwehoeren”Hier hou ik wel van, en de positieve toon was gezet. Onze kersverse gitarist was overigens niet gearriveerd, maar die kwam al vrij vlot nadat we onze instrumenten hadden gestemd binnen.

De eerste bandleden hadden zich al in een vroeg stadium aangemeld na aanleiding van mijn advertentie, maar het zoeken naar de juiste gitarist was nog een hele kluif. Uiteindelijk na heel wat gitaristen te hebben benaderd, en al had gedacht het helemaal alleen op de gitaar te moeten doen, was hij er dan toch. Johan Overzet (o.a Pink Faces) en vele andere bandjes was bereid samen met de andere jongens onze band te komen versterken.

Overige bandleden zijn als volgt. Op de drums & zang Klaas Hoekstra, op de bas Sake Kuipers, op de toetsen & zang Arjan de Boer, en solo gitaar & zang, dus Johan overzet, en zelf ben ik dus de zanger slag gitarist van de band. het repertoire zal voornamelijk bestaan uit 60’s, aangevuld door mooie 70’s, en voor het Rock & Roll gehalte zo nu en dan 50’s. Ik noem The Byrds, The Beatles, The Kinks, The Who, The Searches, CCR, en Elvis om maar een paar te noemen. Hopelijk zien we jullie in het najaar van 2016, wanneer de eerste optredens naar alle waarschijnlijkheid zullen worden geplant.