Single - Mien Stadsie - Zanger-Rein
669
post-template-default,single,single-post,postid-669,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Single – Mien Stadsie

Single – Mien Stadsie

In augustus 2013 kreeg ik plotseling een ingeving, en besloot een liedje over Bolsward te gaan schrijven. De tekst en akkoorden had ik binnen welgeteld 20 minuten op papier, en het ritme zat in mijn hoofd. Ik vond dat het weer eens tijd werd om ons mooie Bolsward weer eens op de kaart te zetten. Met een heuse videoclip, en een versie in twee talen (Stads fries, en Nederlands) denk, en hoop ik hier aardig in geslaagd te zijn. U kunt beide versies gratis downloaden van deze site door naar de liedjes te gaan op deze homepage, of klik op de afbeelding voor alleen de stads Friese uitvoering.

Groet,

Rein