The Easy Beats - Zanger-Rein
713
page-template-default,page,page-id-713,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

The Easy Beats

De Easy Beats is een drietal die is ontstaan vanuit de 60’s & 70’s band DRIVIN’BACK. Het begon overigens bij The Relics waar drummer Klaas Hoekstra in contact kwam met de toen kersverse zanger gitarist Rein Vallinga. De twee muzikanten en dito stemmen bleken zo op elkaar afgestemd te zijn, dat de twee heren nadat The Relics waren gestopt gezamenlijk verder gingen als duo Rein & Klaas.

Een paar jaren speelden de mannen samen waarna het idee van Rein Vallinga ontstond om weer een heuse band op te richten. Ook hier kruisen de twee heren elkaars pad wederom, en wordt er met dit vijftal genaamd DRIVIN’BACK weer opgetreden.  

In 2017 kwam echter de vraag of de band in een kleine bezetting ook was te boeken, omdat menig klein Cafe een grote band niet kan bolwerken.

Rein & Klaas besloten van hun duo een trio te maken, en bassist Sake Kuipers werd het derde bandlid onder de nieuwe bandnaam de Easy Beats.

Het drietal speelt hits uit de 60’s &70’s, en zo hier en daar een echt fout nummer wat je niet snel verwacht van de heren.

 

De Easy Beats zijn zowel volledig akoestisch alsook licht versterkt te boeken, en kan kleine feesttenten tot 200/250 man prima bedienen.

 

Moet het echter groter, dan wordt er een beroep gedaan op een geluidstechnicus.

 

See you Back in Time with the Easy Beats.