Hampshire hotel De Eese Steenwijk - de Bult

Beste Rein,

 

Onlangs heb ik contact gehad met Dyka. Zij waren zeer tevreden over het verloop van de avond. Zowel de muziek als de swingo en typetjes (Renee de Brouwer) zijn goed gevallen. Ze vonden het erg prettig dat alles gemoedelijk verliep en de muziek niet de overhand had. Onze dank voor jullie inzet. Mochten wij in de toekomst weer een aanvraag krijgen voor een soort gelijk feest dan zal ik zeker jullie aanbevelen.

 

Met vriendelijke groet,

Desiree Kramer

 

Klik op de foto om direct naar de website van de Eese te gaan.

 

Café Tjeukemeer Oosterzee

Hallo Rein,

 

We willen je hartelijk bedanken voor je bijdrage op ons 5-jarige jubileumfeest! Al was het niet heel erg druk, je had met jou zangtalent de sfeer er prima in. Na een aantal nummers kreeg je al verzoeken van onze gasten om met jou mee te zingen. Deze ware nachtegaaltjes hebben een super avond gehad. Voor Oosterzeese begrippen stond iedereen ook al gauw te swingen op de dansvloer. En na jou vertrek hebben ze dit ook nog tot in de late uurtjes volgehouden. We willen je nogmaals hartelijk danken en wie weet tot een volgende keer! Groeten namens de meiden achter de bar Djoekje en Paulien en natuurlijk van ons!

Cafe Restaurant Tjeukemeer

Peter en Froukje Fabriek 

www.cafetjeukemeer.nl

Kort liedje van Hans over Rein

Zanger Rein , beschouw ik als mijn vriend. Ik ben er trots op dat hij in mijn grote liedjesproject Fryske Lieten de Grinzen Oer met het o.a. Bigband Cue van Willem Aukema in de Lawei optrad.
Rein zingt niet alleen met volle overtuiging, recht uit zijn hart, maar is een fijn en rechtschapen mens. Rein, nog (weer) dank voor je fantatische inbreng in o.a. Do bist nea ût myn hert etc.

Hans Boschma World Champion Brassplaying All Brasses All Styles /zie youtube.

Reactie van Rein
Naar aanleiding van de korte, maar toch zeer prettige samenwerking met één van de beste trompettisten ter wereld bedank ik je Hans voor deze referentie. Om meer te weten te komen van deze meneer verwijs ik u graag door naar de website van Hans Boschma http://www.embouchure.nl/ Nogmaals dank, en hopende op een misschien wel nieuwe muzikale samenwerking.

 

Bar Oase te Heerenveen

Heerenveen  10  mei 2010,

 

Voor de eerste keer organiseerden wij van Bar Eetcafé Oase in Heerenveen

een Amsterdamse Avond (AA). Elk jaar gaan we met "de ploeg" naar de

brouwerij in Amsterdam om daarna het Amsterdamse Horecaleven in te duiken. Dit wilden we ook in eigen zaak proberen. Via internet hebben we Rein opgespoord en, het moet gezegd, hij heeft er , samen met ons, een prachtige  happening van gemaakt. Allereerst kan hij ontzettend goed zingen, hij is ook zeer inter-actief met zijn publiek; ik heb mensen zien dansen die nog nooit op een dansvloer gestaan hebben! Kortom een prachtige avond met  70 tevreden bezoekers voor een redelijke prijs; een aanrader.............Zoals ik ook tegen Rein heb gezegd; dit was jouw eerste keer in Oase, maar beslist niet de laatste...................................Oan't Sjen.............

 

Sjoerd Nicolai/Hendrika Mulder

Bar Eetcafé Oase

Breedpad 9

8442 AA  Heerenveen

0622773210

Café M'n Moeder te Leerdam

Hoi Rein,

 

Ik wilde namens Grandcafe m'n Moeder nog even reageren op ons zeer geslaagde avondje van 6 maart.

Wij en onze gasten hebben zeer genoten van jou zangtallent en entertainment.

Zeker omdat wij een publiek van jong tot oud hebben en jij daar zeer goed mee om wist te gaan!!!

Zeker als het aan ons ligt, graag tot de volgende keer.

 

Groetjes van Diana en Purnel,Grandcafe m'n Moeder,Leerdam.

25 jaar een paar van Auke en José

Hallo Rein,
Het is al even geleden dat jij ons 25 jarig (samen een paar) jubileum van een vrolijke noot voorzien hebt, toch willen wij je nog even bedanken. Het was een fantastische avond en onze familie uit Duitsland vond het geweldig dat ook zij, een paar voor hen bekende meezingers hoorden. Natuurlijk zijn wij er Koninginnendag in Top en Twel ook bij, onwijs gezellig dat jij dan komt zingen. Wanneer iemand ons om een leuke zanger voor een feest vraagt noemen we jou als nummer 1, Rein bedankt en tot 30 april.

Groetjes,

Auke en José